Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk buitenshuis verpleging of verzorging nodig? Bijvoorbeeld omdat u herstelt van een ziekenhuisopname of omdat uw mantelzorger even niet beschikbaar is?

Bij Catharina Stichting kunt u terecht voor een tijdelijk verblijf met zorg in het Catharina Gasthuis (Brielle). U vindt hier meer informatie over deze locatie.

Voor een tijdelijk verblijf met zorg heeft u een indicatie nodig. Het type indicatie is afhankelijk van uw situatie. Wilt u overleggen over uw persoonlijke mogelijkheden? Neem dan contact op met onze zorgadviseur: (0181) 728 255 of via zorgadviseur@catharinastichting.nl

Persoonlijke boodschap van Hans Biezemans, bestuurder, voor alle bewoners, cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers m.b.t. het coronavirus (Covid-19).

This will close in 0 seconds