Thuiszorg

Woont u in Oostvoorne of Rockanje? Zijn er dagelijkse handelingen die u niet meer goed zelf kunt? De teams van Catharina Thuiszorg kunnen u graag helpen met uw persoonlijke verzorging of verpleging.

U kunt ondersteuning krijgen bij douchen, steunkousen aantrekken, aankleden en het toiletbezoek. Maar ook bij medische zaken, zoals ogen druppelen, medicijngebruik of wondverzorging. U bent klaar voor wat de dag of avond u brengt. Veilig, vertrouwd en verzorgd. Een hele zorg minder.

Catharina Thuiszorg werkt met kleine teams van deskundige medewerkers. Zij kennen uw buurt goed. U ziet vaak dezelfde medewerkers, met wie u een persoonlijke band opbouwt. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Samen met de mantelzorg

Mantelzorg en professionele thuiszorg zijn nauw met elkaar verbonden. Voordat professionele zorg ingezet wordt, wordt de zorg vaak al verleend door mantelzorgers, bijvoorbeeld  de partner, naaste familie, vrienden of buren. Samen stemmen we de nodige zorg af, ieder vanuit de eigen rol.

Eigen bijdrage en eigen risico

Wijkverpleging krijgt u vergoed vanuit uw basisverzekering. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. U betaalt ook geen eigen risico.

Wilt u overleggen over uw persoonlijke mogelijkheden? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze zorgadviseur: (0181) 728 255 of via zorgadviseur@catharinastichting.nl