Zorgverlening

Bij Catharina Stichting kunt u terecht voor begeleiding of zorg met verblijf. Dit verblijf kan kortdurend of langdurend zijn.

In het Catharina Gasthuis kunnen klanten terecht voor kortdurend eerstelijns verblijf, dit verblijf heeft altijd een medisch karakter.

Mensen met een CIZ indicatie voor langdurige zorg, kan Catharina Stichting in de thuissituatie ondersteunen middels een Volledig Pakket Thuis (VPT) of een Modulair Pakket Thuis (MPT).

Voor klanten die een beschermde woonomgeving en permanent zorg en ondersteuning nabij nodig hebben, biedt het Catharina Gasthuis in Brielle zorg met verblijf. De Duinpan (Rockanje), Pension ‘t Hart (Oostvoorne) en de Watergeus (Brielle) zijn kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie.

Leest u verder via het menu om onze mogelijkheden te ontdekken.

Zorgkaart Nederland | De grootste ervaringssite in de zorg

Persoonlijke boodschap van Hans Biezemans, bestuurder, voor alle bewoners, cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers m.b.t. het coronavirus (Covid-19).

This will close in 0 seconds