Telefooncirkel

Als u deelneemt aan de telefooncirkel heeft u iedere dag op een vast tijdstip telefonisch contact. Deelnemers bellen elkaar voor een kort gesprek en schakelen uw contactpersoon in bij geen gehoor of in het geval het niet goed met u gaat. De cirkel begint en eindigt bij een vrijwilliger. Als alle deelnemers zijn gebeld, is de cirkel rond. Een keer per jaar ontmoeten vrijwilligers en deelnemers elkaar tijdens een diner. Tijdens dit diner staan ontmoeting en elkaar zien centraal.

Bezoek Welzijn Ouderen voor meer informatie op ons kantoor op werkdagen van 10:00 tot 13:30 uur. Welzijn Ouderen is gevestigd in de Infirmerie, Rozemarijnstraat 42, te Brielle. U kunt ook mailen aan welzijnouderen@catharinastichting.nl of bellen naar (0181) 416 863. Medewerkers van Welzijn Ouderen staan u graag te woord.