Signalerend huisbezoek

Bent u 75+ en woont u zelfstandig in de gemeente Brielle? Dan kunt u gebruik maken van het huisbezoek dat Welzijn Ouderen aan deze groep inwoners brengt.

Het gesprek is gericht op het zo lang mogelijk behouden van uw zelfstandigheid. Denkt u aan onderwerpen als wonen, gezondheid, zelfredzaamheid, mobiliteit, sociale contacten, tijdsbesteding en financiën. Uw wensen kunt u kenbaar maken door een vragenlijst (anoniem) in te vullen.

Bezoek Welzijn Ouderen voor meer informatie op ons kantoor op werkdagen van 10:00 tot 13:30 uur. Welzijn Ouderen is gevestigd in de Infirmerie, Rozemarijnstraat 42, te Brielle.
U kunt ook mailen aan welzijnouderen@catharinastichting.nl of bellen naar (0181) 728 281. Medewerkers van Welzijn Ouderen staan u graag te woord.

Persoonlijke boodschap van Hans Biezemans, bestuurder, voor alle bewoners, cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers m.b.t. het coronavirus (Covid-19).

This will close in 0 seconds