Alzheimer café

Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer, bij een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen van uiteenlopende aard.

Deelnemen

Alzheimer Café Brielle vindt iedere tweede woensdagavond van de maand plaats in de Infirmerie. Deelname aan deze avond is gratis en vindt plaats zonder aanmelding vooraf.
U vindt de Infirmerie aan Rozemarijnstraat 42, te Brielle.

Alzheimer Café vindt plaats vanuit een samenwerking van Alzheimer Nederland en afdeling Alzheimer Voorne Putten en Rozenburg, met ketenzorg Dementie Voorne Putten, waarin verschillende lokale organisaties zoals o.m. Catharina Stichting participeren.