Open Dag Welzijn Ouderen

Welzijn Ouderen organiseert haar jaarlijkse Open Dag in de Infirmerie (in Brielle).

U bent van harte welkom op zaterdag 24 september 2016 van 10.00 – 14.00 uur.
De opening is om 10.15 uur en wordt verricht door wethouder Wilbert Borgonjen.

Met deze dag biedt Welzijn Ouderen informatie over haar activiteiten en speciaal die activiteiten die worden georganiseerd in de Infirmerie.
Er zijn presentaties van de activiteitenclubs en het Infirmeriekoor treedt voor u op. Er is een proeverij van de nieuwe leverancier van tafeltje dekje, TotaalVers. U kunt meerdere demonstraties bezoeken, van onder andere ´Meer Bewegen voor Ouderen´ en koersballen. Ook kunt u uw BonusPas afhalen.

En heeft u vragen over de diensten en projecten van Welzijn Ouderen, bijvoorbeeld de Mantelzorgsalon, Signalerend Huisbezoek en het Maatjesproject? Stelt u deze gerust!

Kortom, een dag waarop u kennis kunt maken met de diverse diensten en activiteiten van Welzijn Ouderen Brielle.

De koffie en thee staan voor u klaar! En u kunt heerlijk poffertjes eten.

U vindt de Infirmerie aan de Rozemarijnstraat 42 te Brielle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen, telefoonnummer 0181-416863.

Wij hopen u te zien op onze Open Dag! U bent van harte welkom!