De natuur in huis…

Pension ’t Hart haalt de natuur in huis. Anita Bosker (natuurfotograaf) exposeert van 20 juli tot 4 september in Pension ’t Hart. Met natuur aan de muur creëren we prettige prikkels in de woonomgeving.

Er is een relatie tussen natuur en gezondheid, ook voor oudere mensen Natuur nodigt uit tot bewegen, tot rust, energie, gesprekken en andere contactmomenten. Anita is als fotograaf en verpleegkundige erg verbonden met ouderen in de zorg. Zij geeft erom dat ouderen in een sfeervolle omgeving met natuur wonen en weet als geen ander dat natuur invloed heeft op het welbevinden van bewoners.

De natuurfoto’s zijn te bewonderen voor bewoners, familieleden, personeel en vrijwilligers. De expositie is niet toegankelijk voor buitenstaanders om de rust voor de bewoners te bewaren.